In onze worstmakerij worden de producten nog ambachtelijk bereid. De meeste vleeswaren en worstsoorten maken wij zelf, dat is terug te vinden in ons assortiment en de kwaliteit. Onze specialiteiten zijn:
Hausmacher leverworst | Slagerleverworst | Achterham | Schouderham | Grillworst
Daarnaast hebben wij een eigen zouterij-rokerij, waar wij de volgende vleeswaren ambachtelijk bereiden:
Met onze zeer moderne apparaten bereiden wij gegrilde producten zoals:
Ons lamsvlees is heerlijk mals en zacht van smaak.
Op bestelling kunnen wij vele andere specialiteiten leveren zoals:
Op uw verzoek kunnen wij uw bestelde lamsvlees op diverse wijzen kruiden of marineren.
Wij snijden in eigen slagerij vers Hollands kalfsvlees. Heerlijk mals van smaak.
Het paardenvlees wordt in eigen slagerij verwerkt tot heerlijke producten en specialiteiten. Wij weten waar het vlees vandaan komt en het wordt zeer zorgvuldig behandeld. In ons assortiment hebben wij bijvoorbeeld:
De biefstukjes worden vers en op ieder gewenst gewicht afgesneden. Ook leveren wij ons zeer bekende en bijzonder smakelijke paardenrookvlees, gerookt in eigen rokerij.